x

Informatie voor leiding van de Kindervakantieweek Vleuten Haarzuilens.

De inschrijving voor leiding van de VOVH 2021 is geopend!
Klik hier om je in te schrijven als leiding

Meedoen als leiding
De VOVH is écht de allerleukste afsluiting van je vakantie. Een week lang ben je, samen met een vriend of vriendin, de begeleider van een groepje kinderen van 5 t/m 12 jaar. Naast het feit dat het leuk is om met de kinderen een week lang lekker bezig te zijn, is er tussen de leiding onderling altijd veel gezelligheid. Tijdens de week is er 's avonds een leiding-programma om naast de inspanning van de dagen, ook voor de nodige ontspanning te zorgen.

Als minimumleeftijd geldt dat je op de eerste dag van de Kindervakantieweek (in 2021 is dit dus 23 augustus) minimaal 14 jaar moet zijn.

Maatschappelijke stage
Wil je je maatschappelijke stage bij ons lopen, geef dit dan door bij je inschrijving in het opmerkingenveld..

Leiding Kindervakantieweek 2021
Op woensdag 14 april, 20.00 uur word de inschrijving voor de leiding van de VOVH 2021 geopend. 

Let wel op dat als je je inschreef met een vriend of vriendin, we er wel van uit gaan dat jullie ook echt van 23 t/m 27 augustus mee kunnen doen.

 Informatie avond voor leiding Kindervakantieweek Vleuten
Op vrijdag 20 augustus 2021 wordt de informatie avond voor ingeschreven leiding gehouden. Op deze avond worden de groepen toegewezen, bespreken we het weekprogramma en geven de de laatste informatie. Ben je ingeschreven als leiding van de VOVH 2021 en kan je op de 20e niet aanwezig zijn? Zorg dan dat je mede leid(st)er wel aanwezig kan zijn. Het is erg belangrijk dat je hierbij bent. Kunnen jullie allebei echt niet? Stuur dan een mailtje naar info@vovh.nl en zorg ervoor dat iemand anders je spullen meeneemt.

Waarom meedoen aan de Kindervakantieweek Vleuten?
Hieronder wat reacties van leiding van de afgelopen jaren.

De VOVH is gewoon een leuke afwisseling in de vakantie weken. Je bent met kinderen bezig en hebt lol met leeftijdsgenoten. Ik vind het altijd een leuke afsluiting van mijn vakantie.

VOVH is gewoon DE afsluiting van de vakantie. Lieve kinderen, gezellige leiding, leuke staf, leuke activiteiten en een geweldige sfeer.

De rede om mee te doen aan VOVH is voor mij één woord: Gezelligheid! Niet alleen met de leiding, maar zeker ook met de staf en natuurlijk de kidz is het altijd gezellig. Ik doe dit nu 5 jaar achter elkaar en ik vind 't nog steeds leuk!

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de Kindervakantieweek nu en in de toekomst? Volg ons op facebook of instagram.