x

Inschrijven voor de Kindervakantieweek Vleuten Haarzuilens  

Algemeen
Elk jaar schrijven er 300 kinderen zich in om mee te doen aan de kindervakantieweek.
In het centrum van Vleuten (de oude dorpskern) wordt er op het basisonderwijs informatiefolders uitgedeeld, daarnaast wordt er via de krant aandacht besteed aan de activiteiten die de Stichting VOVH organiseert. Natuurlijk is deze website ook een bron van informatie voor alle geïnteresseerden.

Inschrijven VOVH
De inschrijving voor de VOVH is op deze website. Op de homepage van deze site tellen wij af naar het moment van inschrijving.

Hier kunt u lezen hoe het elektronisch inschrijven van de VOVH precies in zijn werk gaat.

Het inschrijfgeld kan via bankoverschrijving voldaan worden. Betaalinstructies volgen in de bevestigingsemail.

Het is niet mogelijk om kinderen voor losse dagdelen in te schrijven.
Als minimum leeftijd voor de kinderen geldt, dat ze voor 31 december 2022 6 jaar zijn geworden.

Regels voor inschrijving

  • Deelnemers mogen maar 1x ingeschreven worden. Als bij controle blijkt dat kinderen dubbel zijn ingeschreven, worden zij uitgesloten van deelname aan de kindervakantieweek. Dit geldt ook als een deelnemer door 2 of meer verschillende personen is ingeschreven.
  • De kosten voor het inschrijven bedragen € 38,00 per deelnemer en moet contant worden voldaan tijdens de betaalavond.
  • Per persoon kunnen er maximaal 4 kinderen opgegeven worden.
  • Er kunnen maximaal 3 namen worden opgegeven waar u kind/kinderen mee in een groepje willen. Wij proberen hier rekening mee te houden bij de groepenindeling.
  • Het inschrijfformulier wordt direct en automatisch verwerkt. Als het inschrijvingsformulier goed is ingevuld en verwerkt ontvangt u een email dat wij uw inschrijving hebben ontvangen met daarin een referentienummer.
    Let op: wij bevestigen daarna zo spoedig mogelijk per e-mail of dat uw aanmelding voor de kindervakantieweek definitief is!
  • U bent verplicht het inschrijfformulier naar waarheid in te vullen. Mocht blijken dat u dit niet gedaan heeft houden wij het recht voor uw inschrijving te verwijderen en het inschrijfnummer weer vrij te geven.
  • We hanteren een reservelijst. Als u de mededeling krijgt dat wij vol zitten, dan betekent dat dat ook de reservelijst vol zit.
  • Wij attenderen u erop dat het geen zin heeft om contact op te nemen met Stichting VOVH voor eventuele extra plaatsen.

Kinderen met een beperking
Voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking is er een mogelijkheid om mee te doen met de Kindervakantieweek Vleuten. Er is geen aangepast programma, de kinderen draaien mee met het bestaande programma.
Voor meer informatie en voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Indeling van de groepen
Het indelen van de kinderen gebeurt op basis van leeftijd. Bij de VOVH maken wij onderscheid in vier verschillende kleuren (geel, groen, blauw en rood) die elk staan voor een bepaalde leeftijdsgroep. In de gele groepen zitten kinderen in de leeftijd van 5 en 6 jaar. Groen staat voor 7 en 8 jarigen. In blauw komen kinderen van 9 en 10 jaar en tot slot hebben we de rode groepen waar kinderen van 11 en 12 jaar geplaatst worden. Bij inschrijving kunnen de kinderen aangeven bij welke vriendjes of vriendinnetjes zij graag in de groep ingedeeld willen worden. Wij proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. Hou er wel rekening mee dat wij jongens-groepen en meisjes-groepen maken.

Leiding
Het weekend voor de Kindervakantieweek begint, komt de leiding zich bij u voorstellen. U krijgt dan een groepsnummer met logo van de VOVH dat uw kind de gehele week zichtbaar op de kleding moet dragen. U krijgt dan ook van de leiding het definitieve programma met de tijden en plaatsen en verdere informatie over de Kindervakantieweek.
Bent u dan niet thuis? Dan stopt de leiding alle informatie bij u door de brievenbus (met daarbij een briefje waar uw zoon/dochter zich moet melden op de eerste ochtend).