image

Vrijwilligers staf

Ben jij creatief, ben je een organisatietalent en heb je ideeën voor de leukste kindervakantieweek? Kom dan bij de staf van de stichting Vakantie Ontspanning Vleuten Haarzuilens.

Bij de VOVH staan we altijd open voor nieuwe ideeën en enthousiasme. Als onderdeel van de staf zal je betrokken zijn bij het plannen van activiteiten, het bedenken van creatieve en sportieve activiteiten en verder is het een kwestie van de handen uit de mouwen steken, maar gelukkig maken vele handen licht werk.

Als je meedoet als staflid van de VOVH worden er uiteraard wel zaken van je verwacht, zoals het aanwezig zijn bij (alle) vergaderingen van de VOVH en in de kindervakantieweek, initiatief tonen en actief betrokken zijn bij de stichting VOVH. Daarnaast zien wij graag dat als iemand zich opgeeft voor staf dit dan ook voor meerder jaren is. Het is niet mogelijk om maar voor 1 jaar mee te doen. Daarom ben je het eerste jaar bij ons aspirant staflid om te kijken of je het leuk vindt.
De vergaderingen (op vrijdagavonden) beginnen in februari en eindigen met een evaluatievergadering in september en aan het einde van het jaar hebben we een uitje.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan de kindervakantieweek Vleuten Haarzuilens! Interesse? Stuur ons een e-mail met je motivatie en wij nemen contact met je op.

beeldmerk VOVH

© Stichting VOVH
Ontwerp en realisatie: designed by Sas