image

Uitleg online inschrijven

In een paar stappen schrijft u uw kind(eren) in voor deelname aan de Kindervakantieweek.

Op pagina 1 geeft u aan hoeveel kinderen u in wilt schrijven. Per persoon kunnen maximaal 4 kinderen opgegeven worden.

Deelnemers mogen maar 1x ingeschreven worden. Als bij controle blijkt dat kinderen dubbel zijn ingeschreven, worden zij uitgesloten van deelname aan de kindervakantieweek. Dit geldt ook als een deelnemer door 2 of meer verschillende personen is ingeschreven.

Wanneer u het aantal kinderen hebt aangegeven wat u wilt inschrijven en op “Verder” klikt, worden deze plekken gereserveerd in het systeem. U heeft dan 10 minuten de tijd om uw en de gegevens van uw kind(eren) in te vullen. Als de inschrijving niet binnen deze tijd afgerond wordt, worden de gereserveerde plekken weer vrijgegeven.

Op pagina 2 vult u alle gegevens in. Nogmaals, u heeft 10 minuten de tijd om de gegevens van uw kind(eren) in te vullen. Dit gebeurt op basis van het aantal wat u op de vorige pagina heeft aangegeven. Dus als u 2 kinderen wilt inschrijven, krijgt u 2 invoervelden te zien om de gegevens van de kinderen in te voeren.

Alle verplichte velden met een * moeten ingevuld worden, dus het is niet mogelijk om 4 plekken te reserveren en vervolgens maar van 2 kinderen de informatie in te voeren.
Per inschrijving gaat het om de volgende verplichte gegevens:

Verplichte gegevens inschrijver:

– Naam

– Telefoonnummer

– Email adres (ter bevestiging van de aanmelding). Gebruik liever geen hotmail.com omdat deze soms geblokt kan worden.
Verplichte gegevens deelnemer(s):

– Geslacht

– Naam

– Adresgegevens

– Geboortedatum

– Telefoonnummer

Tevens vragen wij u aangevende informatie in te vullen als deze van toepassing zijn:

– Eventuele allergieën/medicijngebruik/dieetwensen

– Eventuele voorkeur voor plaatsing in de groep bij vriendjes/vriendinnetjes (maximaal 3 voorkeuren).

U controleert nogmaals uw e-mailadres en gaat akkoord met de regels voor inschrijving. Zodra u op “Aanmelden” klikt worden de ingevoerde gegevens direct gecontroleerd en automatisch doorgestuurd.

Als het inschrijvingsformulier goed is ingevuld en verwerkt ontvangt u een email dat wij uw inschrijving hebben ontvangen met daarin een referentienummer.

Let op: wij bevestigen daarna zo spoedig mogelijk per e-mail of dat uw aanmelding voor de kindervakantieweek definitief is! Met die bevestiging kunt u de inschrijving definitief maken door te betalen. Het inschrijfgeld kan via bankoverschrijving voldaan worden. Betaalinstructies volgen in de bevestigingsemail. Pas na betaling is uw inschrijving definitief.

beeldmerk VOVH

© Stichting VOVH
Ontwerp en realisatie: designed by Sas