image

Inschrijven

Inschrijving staat open voor alle kinderen die het basisonderwijs in Vleuten en Haarzuilens volgen.
De inschrijving verloopt via onze website op de door ons vooraf aangekondigde datum.

Het inschrijfgeld bedraagt 42,50 euro per deelnemer voor de hele week.

Afhankelijk van hoeveel leiding zich heeft aangemeld hebben wij plekken. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Het is niet mogelijk om kinderen voor losse dagdelen in te schrijven. 

Als minimum leeftijd voor de kinderen geldt, dat ze voor 31 december 2024 6 jaar zijn geworden.

Het indelen van de kinderen gebeurt op basis van leeftijd. Bij de VOVH maken wij onderscheid in vier verschillende kleuren (geel, groen, blauw en rood) die elk staan voor een bepaalde leeftijdsgroep. In de gele groepen zitten kinderen in de leeftijd van 5 en 6 jaar. Groen staat voor 7 en 8 jarigen. In blauw komen kinderen van 9 en 10 jaar en tot slot hebben we de rode groepen waar kinderen van 11 en 12 jaar geplaatst worden. (Door opgegeven voorkeuren kan het zijn dat de leeftijd niet altijd met overeenkomt met de kleur.)

Bij inschrijving kunnen de kinderen aangeven bij welke vriendjes of vriendinnetjes zij graag in de groep ingedeeld willen worden. Wij proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. Hou er wel rekening mee dat wij jongens-groepen en meisjes-groepen maken, hierop maken wij geen uitzonderingen.

Voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking is er een mogelijkheid om mee te doen met de Kindervakantieweek Vleuten. Er is geen aangepast programma, de kinderen draaien mee met het bestaande programma. Voor vragen en voorwaarden kunt u contact opnemen met Marjoleine Gondelach via info@vovh.nl.

Als u de mededeling krijgt dat wij vol zitten, dan betekent dat dat ook de reservelijst vol zit. Wij attenderen u erop dat het geen zin heeft om contact op te nemen met Stichting VOVH voor eventuele extra plaatsen.

beeldmerk VOVH

© Stichting VOVH
Ontwerp en realisatie: designed by Sas